Kasvohoito ja mesoterapia sekä muut palvelut Tampereella

Kauneushoitola IHME tarjoaa Tampereella monipuolisen ja laadukkaan valikoiman erilaisia kauneushoitoja, joista jokainen löytää itselleen sopivan vaihtoehdon. Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja varaa aika hoitoihin! Kaikki kasvohoidot sisältävät ihoanalyysin ja kulmien siistimisen.

Ota yhteyttä

Kasvohoidot:

Medikaaliset ja esteettiset hoidot

Mesoterapia
Mikroneulaus (mesoroller tai derma pen) on tehokas hoito moneen tarkoitukseen. Erityisen hyvin mikroneulaushoito sopii iholle, joka on veltostunut, väsynyt ja eloton. Hoito voidaan tehdä kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille, sekä kasvoille että vartalolle.  

 

Mikroneulauksessa ihoon tehdään pieniä pistosreikiä neulausrullan avulla, mikä stimuloi ihon normaalia palautumisprosessia sekä kiihdyttää kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Tämä ihon kehittymisprosessi jatkuu mesoterapian jälkeen jopa usean kuukauden ajan.

 

Olemme saaneet hyviä tuloksia sarjahoidolla esimerkiksi arpien, pigmenttimuutosten ja laajentuneiden ihohuokosten hoidossa. Mikroneulaus on tuonut helpotusta myös atooppiselle iholle. Sen avulla on mahdollista saavuttaa terve, kimmoisa ja nuorentunut iho.

 

Biorevitalisaatio

Biorevitalisaatio-injektioilla HA saadaan syvemmälle dermikseen, missä se toimii luonnollisena komponenttina solutasolla: fibroblastit elpyvät ja tehostavat kollageenin ja elastiinin uusiutumista, solunvälisen aineen koostumus paranee, iho saa kosteutta ja ravintoa.

 

Kenelle? Tämä hoito ei ole ikään sidottu, vaan se sopii nuoremmallekin iholle vähentäen ihon kuivuutta ja korjaten mm. auringon ja tupakoinnin haittavaikutuksia iholla.

 

Tulos – selkeä lifting-efekti, ihon elastisuus lisääntyy, iho kosteutuu, väri tasoittuu ja pienet rypyt silottuvat. Tulokset näkyvät ensimmäisen tai toisen hoidon jälkeen ja säilyvät kuukausia kuurin jälkeen. Iästä riippuen hoitoja tarvitaan kolmesta kuuteen (kerran kuussa), ylläpitohoitoja tehdään kerran kolmessa kuussa.

Radiofrekvenssi, RF-hoito

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho "kutistuu" ja kiinteytyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. RF on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa ryppyihin silmien sivuilla ja alla sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

 

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu pienenä lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

 

Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla; yleensä 1–2 kertaa viikossa. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1–2 kuukauden välein. RF-hoitoa voi todellakin suositella ihan kaikille ikään, ihotyyppiin ja sukupuoleen katsomatta. Hoito on täysin turvallinen ja sivuoireeton ja siitä hyötyy käytännössä millainen iho tahansa. Oli ongelmana sitten ihon velttous, rypyt, akne- tai venymäarvet, silmäpussit, couperosa, kaksoisleuka, laajentuneet ihohuokoset, ihon sameus, selluliitti tai ekseema, radiofrekvenssihoidolla voi saada apua näihin kaikkiin.

Lymfahoito

Lymfahoito on parantava hoito, joka rentouttaa sekä edistää verenkiertoa ja immuniteettia. Se parantaa ihon kimmoisuutta ja unen laatua sekä poistaa ummetusta ja turvotusta, myös syöpähoitojen jälkeen. Lymfahoito on selluliittihoidon paras ystävä, ja se sopii myös erilaisten arpien, leikkausten ja vammojen jälkihoitoon.

 

Lymfahoidossa kehon imunesteen kiertoa autetaan pehmeästi käsin pumpaten. Lymfasuonia stimuloidaan niin, että suurimolekyyliset valkuaisaineet pääsevät nesteen mukana imusuoniin ja takaisin verenkiertoon. Kudosten nestekierron tehostumisen myötä myös turvotus vähenee. Samalla parasympaattinen hermosto aktivoituu, mikä vaikuttaa rentouttavasti ja rauhoittavasti. Imunesteen virtauksen parantuessa taudinaiheuttajat kulkeutuvat imusolmukkeisiin, joissa imusolut eli lymfosyytit tekevät ne vaarattomiksi.

 

Lymfahoito on fysikaalinen hoito, joka täydentää monien sairauksien hoitoa. Kun lymfahoito tapahtuu lääkärin määräyksellä, Kela hyväksyy korvattavaksi osan hoidon hinnasta.

Diatermia hiusverisuonten poisto

Kasvoista ja vartalosta

Katkenneet verisuonet ovat usein häiritsevä tekijä etenkin kasvojen alueella. Diatermiahoidossa saadaan poistettua ihon katkenneita pintaverisuonia. Diatermia tarkoittaa hoitomuotona ihon pinnalla tai pintakerroksissa lämmön avulla tapahtuvaa sähköpolttoa. Hoito tapahtuu neulan ja sähkövirran avulla ja on täysin turvallista. Käsittelyn jälkeen ihon punoitus ja kevyt turvotus on normaalia.

 

Hoidot ovat aina yksilöllisiä ja suoritetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Pienet verisuonet saadaan usein poistettua yhdellä hoitokerralla, suuremmat verisuonet vaativat 2–3 hoitokertaa. Yksi hoitokerta kestää noin 30 min.

 

Diatermia:

  • häiritsevien hiusverisuonten poltto
  • couperosan poisto
  • fibroomien eli varsiluomien poisto kasvoilta, kaulalta ja vartalolta
  • syylien hoito
  • yksittäisten karvojen poisto esim. leuasta tai ylähuulesta.

BDR, Maria Galland, sekä Arkana kasvohoidot

BDR-tuotteet ovat osa lääkinnällisen tason ihonhoitomenetelmää.

Tehokas bdr® Medical Beauty -tuotesarja on erittäin lähellä lääkinnällistä tasoa ja sisältää suuren määrän aktiivisia ainesosia. Tavoitteenamme on parantaa ihon kuntoa pitkäkestoisesti sekä saavuttaa parhaita mahdollisia tuloksia.

 

Me arvostamme tuotteiden hyvää siedettävyyttä ja käytämme tuotteissamme mahdollisimman vähän säilöntäaineita ja tuoksuja. Käyttämämme raaka-aineet on saatu luonnosta, kasviperäisistä ainesosista, synteettisistä sekä bioteknologisista lähteistä. Käytämme esimerkiksi kasviperäistä glyseriiniä, joka on saatu kasviperäisiä öljyjä hajottamalla. Hyaluronihappo on myös valmistettu bioteknologisesti eikä siis ole eläinperäistä. Tuotteitamme ei ole testattu eläimillä ja niiden laatua valvotaan jatkuvasti.

 

Tutustu täällä tuotteisiimme ja niiden käyttöön.