Kasvohoito ja mesoterapia sekä muut palvelut Tampereella

Kauneushoitola IHME tarjoaa Tampereella monipuolisen ja laadukkaan valikoiman erilaisia kauneushoitoja joista jokainen löytää itselle sopivan vaihtoehdon. Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja varaa aika hoitoihin!

Kaikki kasvohoidot sisältävät ihoanalyysi ja kulmien siistiminen

Kasvohoidot

 • Tehohoito Silmänympärysiholle
  sis kuorinta, laite hoito, tehoseerumi, naamio ja voide. Tuloksena kaunis ja ilman silmäpusseja iho, poista turvotukseja ja ihon ikääntymisen merkien ehkaisy ja väheneminen. Hoito sopii 25 v +
 • Täydellinen kasvohoito
  sis laite kuorinta, hydrofacial/aqua peeling, ultrasonic hieronta / neulaton mesoterapia, tehoseruumi, naamio, ja voide. Tuloksena syväpuhdistava ja syväkosteuttava iho, hoito sopii kaikkille,  hoidon jälkeen iho tuntuu pehmeältä, erinomaiset tulokset
 • Laite hoito: Faceformer kasvohoito
  sis alkupuhdistus, kuorinta, lifting laite hoito, naamio, voide. Palautetaan ihon nuoruus vain neljässä hoitokerassa. Nopea ja kestävä vaikutus, kestää jopa 18 kk. Hoito on kivuton ja hemmotteleva. Ihon vanheminen hidastuu, elastistuus parane, kimmoisuus kasvaa, jos tehdään vartalolle- selluliitti vähene, rasvakertymien tilavuus vähenee, sileä ja nuorekas iho, rypyt pienenee, kollageenin kasvu tehostuu. 
 • Herkän couperosa ihon hoito
  sis enzyymi kuorinta, verisuoneet vahvistava ja punoitus vähentävä valoterapia, C vitamiini seruumi, naamio ja voideet. Tuloksena pehmeä ja rahoitettu iho, verenkierto parane ja kosteutus nousee, kollageenin muodustaminen aktivoidu
 • Carboxytherapy kasvoille ja decolteelle
  sis. alpha-hydroxyhappo kuorinta, activaatori, rahoittava geelli
  Hoidon avulla vahene fotoageing, lifta ihoa, fysiologiinen ihon taso parane, poista kuohe-aineeta, vahentä akne ja akne arpeja, sekä coperoussa ja pigmentti muutokset vähene. Nousee kollageenin muodostaminen ja kimmoisuus.  
 • Pika kasvohoito -Microvirta kasvohoito
  sis kuorinta, tehoseruumi, voide. Hoito sopii kaikkille. kirkastava ja          pehmentävä, valmista ihosi juhliin tai tilasuuksien.
 • Face Hydration / hydrofacial Syväpuhdistava / antiakne kasvohoito
  sis puhdistus, kuorinta, hydrofacial kasvohoito, tehoaineiden imeytys, naamio ja voide.  Ihana hoito samanaikaisesti puhdistaa ja kuorii ihoa, tyhjentää ihohuokoset musta- ja valkopäistä, sekä imeyttää ihoon ainutlaatuisia tehoaineita. Akne stop hoito, sopii kuivalle ja epäpuhtälle ja rasvaselle iholle. 
 • Neulaton mesoterapia – kivuton ja tehokas kasvohoito sis silm. ymp. hoito sis kuorinta, puhdistus, neulaton mesoterapian avulla tehoianeiden imeytys, naamio ja voide. Neulaton mesoterapia kiinteyttää iho tehokkaasti ja mahdollistaa hoitavien tehoaineiden viemisen syvälle ihoon. Neulaton mesoterapia käyttää korkeataajuisia sähköenergiapulsseja, jotka on suunniteltu erityisesti ihon hoitoon. Sähköenergiapulssit avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, joiden avulla tehoaineet pääsevät imeytymään ihon eri kerrosten läpi ilman että ihoon tarvitsee tehdä reikiä. Kosteuttaa, rahoittaa, kiinteuttaa ja sillottaa ihon pinta 
 • Happohoito kasvoille
  sis alkupuhdistus, kuorinta, happohoito, rahoittava naamio, voide. Hoito on erittäin tehokas, poistaa kuollutta ihosolukkoa, hoitaa epäpuhtauksia, nopeuttaa solujen kulkeutumista ihon pintaan, iho tuntuu tasaiselta ja pehmeältä, pienet rypyt ja juonteet vähenevätIhon kyky sitoa kosteutta on entistä parempi, hoidon jälkeen seerumit ja voiteet imeytyvät paremmin ihoon
 • Ilmainen konsultaatio ja ohjaus
  Konsultaatiokäynnillä saat vastauksia sinua askarruttaviin iho hoidon ongelmiisi. Hoitovaihtoehtoja on monia, haluamme auttaa sinua löytämään oikea ratkaisuja ihoongelmiisi.
 • Kasvohoito - Men skin
  sis alkupuhdistus, kuorinta, kosteutus, naamio ja voide. Sopii kaikki ikäiselle miehielle. Hoidon jälkeen iho on puhdas, pehmeä ja kirkas. 
 • Timanttihionta
  sis alkupuhdisstus. pehmentävä geelinaamio, timanttihionta, tehoaineiden imeytys, naamio ja voide. Timanttihionta tehdään laitteella, jossa on erilaisia timanttikärkiä sekä säädettävä alipaineimu. Tämän ansiosta voidaan räätälöidä kullekin ihotyypille ja hoitoaluelle sopiva teho. Timanttihionta on kasvojen ihoa uudistava, puhdistava, tasoittava ja kirkastava hoito, joka sopii lähes kaikille ihotyypeille. Erityisen hyvin timanttihionta sopii ikääntyneelle iholle. Timanttihionta kuorii ihon pintaa hellävaraisesti. Timanttihionta poistaa kuolleen ihosolukon tehokkaasti ihon pinnalta, mikä edistää hoitoaineiden imeytymistä. Timanttihionnalla voidaan häivyttää esimerkiksi arpia iholta. Timanttihiontaa ei suositella erityisen couperosaiselle tai erityisen herkälle iholle.
 • Ultraääni
  sis puhdistus, huokoset pehmentävä geelinäämio, ultraääni kuorinta, käytetään 2 eri päättä eri aluielle, tehoaineiden imeytys, naamio ja voide. Ultraäänikasvohoito on tehokas ja hellävarainen ihoa uudistava ja kirkastava hoito, joka kuorii ihoa, syväpuhdistaa ja poistaa epäpuhtauksia sekä elvyttää ja kiinteyttää elotonta ihoa. Ultraäänikasvohoitoa voidaan käyttää pigmenttiläiskien vaalentamiseen, ihon puhdistukseen tai aknetulehduksien hoitoon. Ultraäänihoito poistaa kuolleen solukon ihon pinnalta sekä liuottaa tukkeumat ja epäpuhtaudet syvältä ihohuokosista ihoa vaurioittamatta tai ärsyttämättä. Se on täysin kivuton, sopii nuoreelle ja aikuselle, naisille ja miehielle.
 • Mekaaninen ihonpuhdistus
  sis kuorinta. pehmetävä geelinaamio, se kosteuttaa ja pehmentää ihon tehokkkaasti, valmistaa ihon puhdistaviin hoitoihiin. Avaa tukeutuneita huokosia ja auttaa postamaan mustapäitä, ultra ääni kuorinta ja voides
 • Hemmotteleva kasvohieronta, kaulahieronta ja dekolteen aluen hieronta, Essencse of Asia-Pitkää ikää iholle
  sis syväpuhdistus ja kuorinta, rentouttava GuaSha kasvohieronta ja kaulahieronta ja decolteen alueen hieronta joka tehdään seruumilla ja voideella antaen kasvoillesi samalla kosteutta. Hieronnan jälkeen kasvoillesi ja silmisi laitetaan Ruusukvartsi kivinaamio kasvoille tai silmänympärysalueelle. Ruusukvartsi kasvonaamio voidaan käyttää kylmänä tai kuumana, edistää mikroverenkiertoa, häivyttää turvotusta, rauhoittaa ihoa. Lopuksi kasvoille levitetään hoitovoide.
 • Lymfahieronta kasvoille  tai vartalolle
  sis kuorinta, Vooderin lymfahieronta, naamio ja voide.  Painallusten kestoa ja voimakkuutta vaihdellen saadaan imusuonistoon pumppausvaikutus. Hoito parantaa kehon imusuonten toimintaa ja parantaa siten imunestekiertoa ja vähentää turvotusta. Lymfahoito poistaa nesteitä ja kuona-aineita kudoksista. Lymfahoito lievittää kipuja ja rentouttaa lihaksiston ja on siten varsin miellyttävä hoitomuoto. Miellyttävä lymfahoito sopii lähes kaikille. Lymfahoito on täysin turvallista myös raskaana oleville.
 • Medikaaliset ja esteetiset hoidot
  1) Mesoterapia/Microneulaus - Kasvot tai kasvot & decolte tai vartalo
  2) Skin tighteting /RF Fractional thermage dot matrix -hoito kasvoille
  3) HIFU tehokkain kasvojenkohotus
  4) Fibroblast Plasmalifting
  5) Miliumin poisto
 • MUUT HOIDOT
 • Geelaus tai kestolakkaus varpaankynsille
 • Manikyyri-käsihoito
 • Kynsihoidot
 • Karvanpoisto

Medikaaliset ja esteetiset hoidot

Mesoterapia

Mikroneulaus (mesoroller tai derma pen) on tehokas hoito moneen tarkoitukseen. Erityisen hyvin mikroneulaushoito sopii iholle, joka on veltostunut, väsynyt ja eloton. Hoito voidaan tehdä kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille, sekä kasvoille että vartalolle.  

Mikroneulauksessa ihoon tehdään pieniä pistosreikiä neulausrullan avulla, mikä stimuloi ihon normaalia palautumisprosessia sekä kiihdyttää kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Tämä ihon kehittymisprosessi jatkuu mesoterapian jälkeen jopa usean kuukauden ajan.

Olemme saaneet hyviä tuloksia sarjahoidolla esimerkiksi arpien, pigmenttimuutosten ja laajentuneiden ihohuokosten hoidossa. Mikroneulaus on tuonut helpotusta myös atooppiselle iholle. Sen avulla on mahdollista saavuttaa terve, kimmoisa ja nuorentunut iho.

Radiofrekvenssi, RF-hoito

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho "kutistuu" ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. RF on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa ryppyihin silmien sivuilla ja alla, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu pienenä lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla; yleensä 1-2 kertaa viikossa. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1-2 kuukauden välein.

Rf-hoitoa voi todellakin suositella ihan kaikille ikään, ihotyyppiin ja sukupuoleen katsomatta. Hoito on täysin turvallinen ja sivuoireeton ja siitä hyötyy käytännössä millainen iho tahansa. Oli ongelmana sitten ihon velttous, rypyt, akne- tai venymäarvet, silmäpussit, couperosa, kaksoisleuka, laajentueet ihohuokoset, ihon sameus, selluliitti tai ekseema, radiofrekvenssihoidolla voi saada apua näihin kaikkiin.

Varaa aika

Lymfahoito


Lymfahoito on parantava hoito, joka rentouttaa sekä edistää verenkiertoa ja immuniteettia. Se parantaa ihon kimmoisuutta ja unen laatua sekä poistaa ummetusta ja turvotusta, myös syöpähoitojen jälkeen. Lymfahoito on selluliittihoidon paras ystävä, ja se sopii myös erilaisten arpien, leikkausten ja vammojen jälkihoitoon.


Lymfahoidossa kehon imunesteen kiertoa autetaan pehmeästi käsin pumpaten. Lymfasuonia stimuloidaan niin, että suurimolekyyliset valkuaisaineet pääsevät nesteen mukana imusuoniin ja takaisin verenkiertoon. Kudosten nestekierron tehostumisen myötä myös turvotus vähenee. Samalla parasympaattinen hermosto aktivoituu, mikä vaikuttaa rentouttavasti ja rauhoittavasti. Imunesteen virtauksen parantuessa taudinaiheuttajat kulkeutuvat imusolmukkeisiin, joissa imusolut eli lymfosyytit tekevät ne vaarattomiksi.


Lymfahoito on fysikaalinen hoito, joka täydentää monien sairauksien hoitoa. Kun lymfahoito tapahtuu lääkärin määräyksellä, Kela hyväksyy korvattavaksi osan hoidon hinnasta.


HIFU tehokkain kasvojenkohotus ilman kirurgiaa

Tulokset puhuvat puolestaan!


Hoidon tulokset tunnet ja huomaat jopa heti!

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) kohottaa, kutistaa ja kiinteyttää ihoa ilman kirurgin veistä. Teknologia perustuu suuritaajuiseen kohdistettuun ultraäänienergiaan ja hoito vaikuttaa tehokkaasti ja tarkasti moneen eri kohtaan ihon kerroksissa. HIFU-hoito on turvallinen ja lähes kivuton.


HIFU-hoito korjaa ikääntymismuutoksia, kuten kudosten veltostumista, ryppyisyyttä ja huokosten laajentumista. Hoito soveltuu erityisesti roikkuvien poskien ja leuanalusihon sekä kulmakarvojen kohotukseen. Hoito sopii myös erinomaisesti kaulan löystyneen ihon sekä ryppyisen ja velton dekolteen käsittelyyn.


Menetelmän teho perustuu ultraäänen kudosta lämmittävään vaikutukseen, joka aktivoi hiipunutta kollageenituotantoa ja kiristää löystyneitä kollageeni- ja elastiiinisäikeitä. HIFU -ultraäänienergia kohdistetaan täsmällisesti kudoksen haluttuun SMAS-syvyyteen esim.1,5mm, 3mm, 4,5mm, mikä kiihdyttää kollageenin uudistumista vahingoittamatta ihoa. Lisääntynyt kollageenin tuotanto näky kiinteytymisenä.


HIFU soveltuu parhaiten roikkuvien poskien ja leuanalusihon kohotukseen, otsalle sekä kulmakarvojen kohotukseen. Hoito sopii myös erinomaisesti kaulan löystyneen ihon sekä ryppyisen ja velton dekolteen käsittelyyn. Hoitoa voidaan tehdä myös vartalolle ja se sopii yli 35-vuotiaille.


KONTRAINDIKAATIOT – MILLOIN HOITOA EI SUOSITELLA 

Jos asiakkaalla on jotain seuraavista:


 • ihosyöpä (tai aikaisemmin ollut ihosyöpä)
 • kasvokirurgisista toimenpiteistä oltava 12 kk väliä
 • botoxin ja muiden täyteaineiden laitosta oltavat ainakin 1 kk väliä
 • ihosairaudet
 • paha akne
 • ruusufinni
 • tulehdukset
 • metallilevy kasvojen alueella
 • hammastulehdus 


HOIDON JÄLKEEN 


Hoidon jälkeen voi palata normaaliin päivärytmiin. Välittömästi hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa, varsinkin jos iho on herkkä, mutta punoitus laskee muutamassa tunnissa. Käsitelty alue voi olla hellä ja kosketusarka, noin viikon verran. Saunomista ei suositella välittömästi hoidon jälkeen. 

HOITOSARJA


Hoito kestää 30-90min, riippuen hoitoalueesta ja hoidon jälkeen voit palata arkirutiineihin.  Hoito suositellaan toistettavaksi 2-3 kertaa kolmen kuukauden välein. Ylläpitohoito suositellaan tehtävän 1-2 vuoden välein. Tuloksia näet ja tunnet jopa heti.


Tehohoito Silmänypärysiholle


Herkkä ja ohut silmäympärysiho tarvitsee erityistä huolenpitoa.  Riittämätön uni ja ravinto, tupakointi, UV-säteily ja päivittäiset hoitorutiinit näkyvät silmäympärysihossa välittömästi. Alppiruusun kantasolut yhdessä peptidien kanssa vahvistavat ihon omia kantasoluja, napakoittavat ihoa ja silottavat pienimpiäkin ilmejuonteita. Hoito saa kasvojen ilmeen piristymään hetkessä häivyttäen juonteet, heleyttäen ihoa ja kohottaen katsetta välittömästi.


Erikoishoidot

 • Fibroblast Plasmalifting
 • Hoidon aikana teemme hoidettavalle ihoalueelle pieniä plasmapisteitä, jotka kutistavat sitä ympäröivän ihon välittömästi ja lämpöreaktio aktivoi fibroblastisolut ihon syvemmissä kerroksissa tuottamaan kollageenia ja elastaania. Plasmapisteiden optimaalisen sijoittelun ansiosta iholla saadaan aikaan huomattava kudoksen kutistuminen. Ihon kutistumisen näkee heti hoidon aikana. Hoitoalue puudutetaan huolellisesti ennen käsittelyä.Kuinka kauan tulokset kestävät?Tulokset kestävät n.5-10 vuotta, riippuen iästä, ihosta ja elämäntavoista. Punoitus, turvotus, kuivuuden tunne ja lievä kutina ovat yleisiä haittavaikutuksia ja niitä on odotettavissa hoidon jälkeen. Turvotusta kannattaa lieventää laittamalla kylmää (ei märkää) useasti parin päivä ajan. Kun iho alkaa parantua, voi esiintyä kutinaa. Reilun viikon jälkeen kun pienet ruvet ovat irronneet, iho punoittaa vielä muutaman viikon. On erittäin tärkeää, että iho suojataan päivittäin aurinkovoiteella ja vältellään suoraa uv-säteilyä. Hoito kannattaakin ajoittaa niin, että lomareissu etelään on vasta muutaman kuukauden kuluttua hoidosta.


          Hieronnat ja vartalohoidot löydät täältä.